Agrometeorologické zdroje riešenia potravinového problému - Šamaj, F.
Prírodné podmienky poľnohospodárskej výroby. Problémy výživy ľudstva. Zmeny podnebia a jeho dôsledky na poľnohospodárstvo. Úlohy agrometeorologických služieb v poľnohospodárskej výrobe.