Strategické riadenie firmy. 1 Škola strategického manažmentu - Tuma, Miroslav
Strategické riadenie a recesia. Dejiny strategického myslenia. Plánovanie a strategické myslenie. Analýza strategického priestoru firmy. Vnútorné prostredie, prednosti a slabiny firmy. Stratégia úspešnosti a potenciál úspechu firmy.