Jednotný návod na úspešnú stratégiu neexistuje Úspech strategického manažmentu závisí hlavne od schopnosti zaviesť vhodne zvolenú stratégiu do firmy - Pilková, Anna
Poradie najuznávanejších amerických firiem stanovených prieskumom každoročne usporiadaným časopisom Fortune, stručná charakteristika ich stratégie ako dôkaz rozmanitosti stratégií vedúcich k úspechu. Čo by mali vedieť slovenské firmy.