Podnikateľský plán - štruktúra. 1 - Štrbová, Eva
Formálna stránka pri spracúvaní podnikateľského plánu. Aj keď neexistuje typový podnikateľský plán, uvádza sa určitá zaužívaná štruktúra, ktorú využívajú mnohé podniky.