Podnikateľský plán - obsah. 3 - Štrbová, Eva
Zhrnutie projektu, nazývané aj sumár, je pravdepodobne najdôležitejšou časťou podnikateľského plánu. Charakteristika podniku. Konkurencia a odvetvie. Plán marketingu.