Podnikateľský plán - plán výroby, investície. 4 - Grznár, Miroslav
Na marketingovú časť podnikateľského plánu nadväzuje plán výroby (služieb). Minimalizovanie zásob nevyhnutné na výrobu i zásoby hotových výrobkov. Agregované plánovanie výroby. Investičný zámer (program). Ukazovatele používané podnikateľmi pri hodnotení investície.