Zvýšení manažerské kompetence - rozhodující podmínka prosperity podniku - Vácha, S.
Manažment - rozhodujúci faktor trhového úspechu firmy. Výber najschopnejších ľudí na manažérske miesta. Osobný rozvoj manažérov. Prednosti a nevýhody systému.