Pracovnoprávne aspekty pri uplatňovaní zákona o konkurze a vyrovnaní. 1 - Barancová, Helena
Právne následky bankrotu. Účastníci konkurzného konania a ďalšie procesnoprávne následky vyhlásenia konkurzu. Pracovníci v pozícii veriteľa. Strata dispozičného oprávnenia úpadcu. Vyhlásenie konkurzu ako výpovedný dôvod. Príslušné právne situácie.