Pracovnoprávne aspekty pri uplatňovaní zákona o konkurze a vyrovnaní. 2 - Barancová, Helena
Uspokojenie pracovných nárokov pracovníkov. Nároky pracovníkov na dovolenku a náhradu mzdy za dovolenku. Nútené vyrovnanie. Zrušenie konkurzu. Právny inštitút vyrovnania.