Pracovněprávní vztahy při konkurzu a vyrovnání. 2 - Šubrt, B.
Postavenie veriteľov v priebehu konkurzného a vyrovnacieho postupu. U spokojenie veriteľov. Príprava rozvrhu v konkurze. Uspokojenie nárokov pri nútenom vyrovnaní. Zrušenie konkurzu. Uspokojenie pri vyrovnaní a jeho skončení.