Výrobca telefónov má vážne kŕče - Beer, Gabriel
Nebezpečenstvo bankrotu a.s. Tesla Stropkov v dôsledku straty trhov býv. ZSSR, Ukrajiny. Ako prísť o český trh. Nejasná budúcnosť tejto akciovej spoločnosti (akcie vlastní FNM).