Dejiny účtovníctva v predrevolučnom Rusku - Laučík, Zdenko
História účtovníctva v Rusku od prvých historických pamiatok účtovného charakteru (16. storočie) po prvé publikácie, časopisy a učebnice venované tejto disciplíne. Obsah a charakter účtovníctva, význačné osobnosti.