K tvorbe a čerpaniu rezerv v účtovníctve - Bača, J.
Problematika tvorby a čerpania rezerv v účtovníctve. Charakteristika pojmu rezervy. Rozdelenie rezerv: rezervy účelové, rezervy so všeobecným určením, zákonné rezervy a ostatné dobrovoľné rezervy. Účtovanie rezerv.