Ekologické bilancie Aj s pomocou účtovníctva k lepšiemu životnému prostrediu - Fidrmuc, J.
Metódy účtovných informácií o vplyve podniku na životné prostredie. Obsah a cieľ eko-účtovníctva. Ekologické bilancie v podnikoch západnej Európy. Obsahová náplň eko-bilancií. Stimulácie podnikov, pre ktoré sa ochrana a tvorba životného prostredia stala prioritou.