Manažerské účetnictví a náklady a výnosy v reálném průběhu činnosti. 1 - Janout, J.
Rozbor rôznych foriem prejavu nákladov v reálnom priebehu činnosti podniku. Náklady v reálnom procese ich vynakladania.Toky nákladov a kalkulačné členenie nákladov. Náklady fixné a variabilné. Náklady z hľadiska ich návratnosti. Metóda kalkulácie ceny v plných nákladoch a čiastkových nákladoch. Cudzojazyčné ekvivalenty na konci článku.