Vývoj a pojetí manažerského účetnictví. 2 - Schroll, R.
Vymedzenie základných úloh manažérskeho účtovníctva. Väzby medzi prvkami riadenia a zložkami informačného systému podniku. Vzťah k finančnému účtovníctvu, rozpočtovníctvu a štatistike. Vývojové koncepcie informačného systému podniku.