Účtování daně z přidané hodnoty v rozpočtových organizacích a obcích - Eminger, J.
Príklady účtovania v prípadoch, keď 1. rozpočtová organizácia alebo obec prevádza hospodársku činnosť v rámci svojej hlavnej činnosti, 2. rozpočtová organizácia alebo obec prevádza hospodársku činnosť oddelene od svojho rozpočtového hospodárenia, 3. účtovanie neuplatniteľnej časti dane z pridanej hodnoty na vrub prevádzkových nákladov hospodárskej činnosti.