Zpracování údajů účetní závěrky rozpočtových a příspěvkových organizací - Sokolová, D.
Predkladanie údajov účtovnej závierky rozpočtových a príspevkových organizácií v súvislosti s novelou zákona ČNR o štátnom rozpočte ČR č. 10/1993 Sb. na rok 1993. Novela stanovuje predkladať údaje pre ústredné orgány potrebné pre priebežné hodnotenie plnenia štátneho rozpočtu. Ministerstvo financií ČR využijena spracovanie informácií systém ARIS (automatizovaný rozpočtový informačný systém).