Účetní závěrka, uzavírání a otevírání účetních knih v rozpočtových a příspěvkových organizacích - Šmíd, Vítězslav
Postupy účtovania pri zabezpečovaní účtovnej závierky, uzatváraní a otváraní účtovných kníh v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Tri etapy súboru uzávierkových prác. Schémy prevodu uzatvárania účtovných kníh. Účtovné prípady