Kalkulačná metóda variabilných nákladov ako nástroj zisťovania priaznivejšieho hospodárskeho výsledku Účtujeme po novom - Štubňová, Ľudmila
Absorpčné metódy zostavovania kalkulácií nákladov. Príklad využitia kalkulačnej metódy variabilných nákladov vo vzťahu k hospodárskemu výsledku a zisťovanie efektívnosti výrobkov aj podniku.