Oceňování v účetnictví v reprodukčních pořizovacích cenách. 1 - Fireš, B.
Systém účtovníctva, v ktorom sa zachycujú absolútne zmeny bežných trhových cien podnikových aktív. Oceňovanie v bežných reprodukčných nadobúdacích cenách. Príklad účtovníctva vedeného na báze reprodukčných nadobúdacích cien.