Oceňování v účetnictví v reprodukčních pořizovacích cenách. 2 - Fireš, B.
Postavenie trhového podniku a oceňovanie v bežných reprodukčných cenách. Problémy spojené s uplatnením princípu oceňovania v reprodukčných nadobúdacích cenách. Špecifické cenové indexy.