Pohľady na oceňovanie podnikov a firiem. 5 Záväzky v bilancii - Gambošová, Ľ.
Definovanie, stanovenie momentu uznania a spôsobu merania a spôsobu klasifikácie záväzkov podniku. Druhy záväzkov. Členenie záväzkov podľa skupín veriteľov základom pre členenie záväzkov v rámci bilancie.