Pohľady na oceňovanie podnikov a firiem. 7. Metódy na oceňovanie - Gambošová, Ľ.
Výklad dvoch veľkých skupín metód oceňovania: ocenenie podniku na základe ocenenia podnikového majetku - účtovno-bilančné metódy - a ocenenie na základe kapitalizácie výnosov - výnosové metódy a metódy peňažného toku (cash flow).