Možnosti finančního trhu při řešení platební neschopnosti. 1 - Ptáček, J.
Analýza a faktory platobnej neschopnosti v ČR a SR. Štruktúra platobnej neschopnosti. Vnútorná prvotná a druhotná zadlženosť medzi ČR a SR.