Reklama, ktorá preniká až na kožu. 1 Direct mailing úspešne konkuruje klasickým reklamným médiám - Lechnický, Milan
Základné princípy direct mailingu (reklamnej listovej zásielky). Priamy marketing a direct mailing, jeho 4 časti: obálka, list, návratka, prospekt. Podmienky úspechu mailingu.