Reklamná agentúra v roku 2013 Úvahy nad budúcnosťou práce reklamných agentúr - Robbins, K.L
Spracovaný text príspevku, ktorý bol prednesený na výročnom stretnutí Európskej asociácie reklamných agentur v máji 1993.