DIALOG Hotel
Informácia o softwarovom produkte (riešenom v systéme DIALOG 2000 C) pre ubytovacie a stravovacie zariadenia pre bežné ekonomicko-administratívne agendy (kmeňový súbor hostí, rezervovanie izieb, objektov, vyúčtovanie, uzávierky, prehľady, štatistika).