Územné plánovanie vo Francúzsku
Historický vývoj územného plánovania vo Francúzsku. Urbanistický kódex. Všeobecné pravidlá územného plánovania a urbanizmu. Obsah správy a grafickej dokumentácie smerného plánu. Plán využitia územia. Oblasti koordinovanej výstavby. Kontrola výstavby a ďalšie nástroje riadenia výstavby.