Centrum vedecko-technických informácií SR v informačných štruktúrach ES
Slovenská technická knižnica - Centrum vedeckotechnických informácií je oficiálnym európskym referenčným centrom od apríla 1991 zapojeným do celosvetovej siete dokumentačných a referenčných centier ES, bezplatne získava vybrané dokumenty a referenčné materiály o publikáciách vydávaných ES. Možnosti využitia týchto dokumentov. SlTK je zároveň Národnou informačnou kanceláriou SR pre iniciatívu EUREKA.