Požiadavky rezortov prevyšujú reálne rozpočtové zdroje o 100 miliárd korún Dvanásť alternatív deficitného rozpočtu na budúci rok - Klimešová, E.
Tri alternatívy vývoja príjmov a štyri výdavkov ako základ výpočtu 12 variantov návrhu štátneho rozpočtu SR na rok 1994. Nereálne požiadavky rezortov. Varianty príjmov a nevyhnutné opatrenia na ich dosiahnutie. Varianty výdavkov. Tvrdá regulácia. Vzťah štátneho a miestnych rozpočtov. Návrh MF SR na najprísnejšiu reštrikciu všetkých výdavkov.