Zpráva o plnění státního rozpočtu za první čtvrtletí 1993
Plné znenie časti materiálu Ministerstva financií ČR predloženého Poslaneckej snemovni Parlamentu ČR v máji 1993. Celkové výsledky štátneho rozpočtu a jeho pokladničné plnenie. Vývoj príjmov verejných rozpočtov podľa jednotlivých daňových položiek a poplatkov. Prehľad jednotlivých druhov výdavkov štátneno rozpočtu.