Fond národního majetku - Ježek, Tomáš
Rozhovor s predsedom Výkonného výboru Fondu národného majetku. Ciele a funkcie Fondu národného majetku ČR. Rozpočet Fondu. Úlohy Fondu v procese privatizácie, oddlženia podnikovej sféry a správe národného majetku. Aktíva, pasíva a výdaje Fondu v r. 1993.