Ako funguje švajčiarska opčná a termínová burza - Benko, M.
Činnosť SOFFEX - Swiss Options and Financial Futures Exchange - akciovej spoločnosti so základným kapitálom 5 mil CHF, jej akcionári, organizačná štruktúra (výkonné riaditeľstvo, burzové operácie - trading, clearing, výpočtové stredisko, logistika, marketing a vzdelávanie. Prevaha obchodovania s opciami. Vysporiadanie obchodov.