Ako vynikal prvý index kapitálového trhu - Haviar, S.
Pozitívny ohlas na vydávanie prvého indexu kapitálového trhu Severoslovenskou investičnou spoločnosťou, a.s. (SEVIS) - SEVIS INDEX 100. Vysvetlenie kategorizácie spoločností do priemyselných skupín a ich členenia (cyklické nefinančné, cyklické finančné spoločnosti, verejnoprospešné služby, spotrebný priemysel rastový - technológia, služby, spotrebný priemysel necyklický, cyklický, priemyselné komodity atď.) a ich charakteristika.