Burza cenných papierov po prvých šiestich mesiacoch - Sásik, M.
Obchodované objemy podľa druhov cenných papierov podľa mesiacov, počet uzavretých obchodov. Obchodovateľnosť kótovaných cenných papierov na Burze cenných papierov Bratislava v apríli až septembri 1993.