Jednodňové termínové obchody na Bratislavskej opčnej burze - Huňor, P.
Analýza situácie pri obchodovaní s účastinami na BOB od 1.7.1993, uzatváranie kontraktov na jednodňové termínové obchody. Najväčšie objemy obchodov, najvyššie a najnižšie ceny.