KOMERO index - Konečný, M.
Charakteristika českého burzového trhu zvecnená v KOMERO indexe, ktorý zostavuje Maklérsky dom KOMERO Praha za 35 českých podnikov (bude sprístupňovaný týždenne v čas. Trend). Dva komponenty zahrnuté do indexu: objem uzatvorených obchodov a cena, za ktorú boli uzatvorené, vzorec. Konštrukcia indexu, reťazové indexy, použitie harmonického priemeru z indexov čiastkových.