Pohľad na septembrový trh s akciami - Legéň, A.
Výsledky vývoja trhu s opciami na Bratislavskej opčnej burze (BOB) v mesiaci septembri 1993, uzavreté kontrakty na kúpne a predajné opcie. Jednodňový termínový obchod. Vývoj cien akcií. Obchody Burzy cenných papierov Bratislava a RM-Systému Slovakia v tomto období.