Aktualizovaný zoznam podnikov zaradených do 2. vlny privatizácie (k 31.12.1992)
Zoznam podnikov usporiadaný podľa rezortov s uvedením sídla organizácie a hodnoty majetku v mil. Sk (519 štátnych podnikov v hodnote 193 mld Sk má byť privatizovaných štandardnými metódami - verejná súťaž a priamy predaj, zamestnanecké účastiny. Kupónová privatizácia ako doplnková.