Nedostatok peňazí spoločný pre cestnú aj železničnú dopravu - Zverková, Daniela
Slovenská cestná sieť. Kombinovaná doprava konkurenciou kamiónovým dopravcom (preprava kamiónov po železnici a vode). Bratislavská mestská hromadná doprava, ceny, vybavenosť, metro. Problémy autobusovej a železničnej dopravy.