Niektoré možnosti uplatnenia proexportnej politiky v slovenskej ekonomike - Lipková, Ľudmila
Proexportná politika ako dôležitá súčasť štátnej hospodárskej politiky rozvinutých aj rozvojových krajín s cieľom rozšíriť odbytové možnosti domácich výrobcov a získať výhody z medzinárodnej deľby práce. Potreba proexportnej politiky pre ekonomiku Slovenska. Nástroje proexportnej politiky a možnosti ich uplatnenia v podmienkach Slovenska.