Slovenské obligácie -bondy- na zahraničných kapitálových trhoch - Kyjac, Pavol
Riešenia nástupníctva emitovania emisie obligácií (bondov) ŠBČS v r.1991 vo voľne zameniteľných menách na zahraničných kapitálových trhoch (Londýn, Japonsko). Sprostredkovateľ japonská spoločnosť Nomura International PLC. V septembri 1993 NBS emitovala bondy v hodnote 240 mil USD. Sprievodný dokument charakterizujúci emitenta, posúdenie bonity krajiny.