Dostavba Elektrárne Mochovce ešte neprekročila štádium projektu Európa váha s podporou slovenskej jadrovej energetiky - Šeliga, M.
Informácia o stave realizácie 1. etapy Projekt-Managementu EMO (vypracovaný špecialistami francúzskej energetickej spoločnosti Electricité de France (EDF) ako podkladu pre rozhodnutie veriteľov o poskytnutí pôžičiek na dostavbu.