Zlatému bažantu sa napriek chýbajúcim miliónom darí - Hajko, J.
V októbri 1992 vznik akciovej spoločnosti Zlatý bažant, a.s. Hurbanovo, ktorej polovicu vlastní štát, druhú polovicu švajčiarsky partner, ktorý však nevložil do spoločného podniku žiaden kapitál. Ako sa darí najproduktívnejšiemu slovenskému pivovaru darí, i napriek uvedenej skutočnosti, modernizovať a zvyšovať produkciu.