Lufthansa vie, prečo Slovensku radí: udržte si nízke náklady Cestovná kancelária Ruefa Reisen CS otvorila v Bratislave City Center pre nemecké aerolínie - Brunovský, O.
Orientácia nemeckej leteckej spoločnosti na východný trh. Vytvorenie jej zastúpenia na Slovensku s cestovnou kanceláriou Ruefa Reisen - City center. Poskytované služby, zapojenie do leteckého rezervačného systému Start Amadeus. Vyrovnanie sa s konkurenciou Austrian Airlines. Riešenie strát Lufthansy. Názor W. Bluma, riaditeľa pre východnú Európu - Bratislava by sa mohla stať centrom nákladnej leteckej dopravy, ak by si udržala súčasné poplatky.