Pohľady na oceňovanie podnikov a firiem. 8 Vecný obsah bilacie - Gambošová, Ľ.
Bilancia podniku a jej hlavné zložky - aktíva, záväzky (cudzie zdroje), vlastný kapitál. Formy zostavovania bilancie. Porovnávacie bilancie obsahujúce údaje ku dvom obdobiam. Štruktúra bilancie.