ISO 9000 nenahrádza rozhodovanie a nepreberá zodpovednosť za kvalitu Ešte raz o medzinárodných normách riadenia kvality - Gollvitzerová, Eva
Prínosy a úskalia praktického uplatňovania medzinárodných noriem riadenia (komplexného) akosti v slovenských podmienkach.