Dym okolo zákazu hustne Nejasnosti okolo zákazu reklamy tabakových výrobkov trvajú - Lechnický, Milan
Môže byť reklama na legálny výrobok nelegálna? Problémy s uplatňovaním zákona č.634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v tejto sfére a prečo v ČR zákaz zrušili. Predstavy o rozumnom obmedzení reklamy tabakových výrobkov.