Odolajte všednému Predstavujeme členov Klubu reklamných agentúr Slovenska - Creo/Young and Rubicam - Lechnický, Milan
Informácia o slovenskej pobočke (a jej tvorbe) filadelfskej medzinárodnej reklamnej agentúry Young and Rubicam (vznik 1923). Klienti pobočky.